Om oss

Vår värdegrund sammanfattar vi med fyra ord. De genomsyrar hur vi bemöter både kunder och kollegor och innebär i sin enkelhet:

Hjälpsamma Hjälpsamma.

att vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta. Att vi hjälper andra som vi själva vill bli hjälpta. Svårare än så behöver det inte vara. Vi tar oss tid för våra kollegor och underlättar för våra kunder genom att sträcka ut en hjälpande hand och ett lyssnande öra när helst någon behöver det.

StoltaStolta.

att vi är stolta över det vi gör. Vi brinner för att omvandla Qontrols kompetens till verklig nytta för våra kunder. Vi levererar och ger svar med rak rygg, vilket är en del i att våra kunder känner trygghet med oss.

Ärliga Ärliga.

att vi alltid berättar som det är. Vårt mål är att skapa relationer värt namnet och då har vi inte råd att vinna kortsiktiga fördelar genom att böja på sanningen.

Värdeskapande.

att vi levererar mer värde än vi tar betalt för. Skälet till att vi existerar och växer är att vi förstått att vi måste ge allt, varje timme, varje dag.

Qontrol är ett konsultföretag som erbjuder specialistkompetens inom beslutsstöd med fokus på QlikView.
Våra konsulter har gedigen erfarenhet av uppföljning och djupa kunskaper i QlikView. Vi levererar verklig nytta till våra kunder och säkerställer att de har en driftsäker och skalbar beslutsstödsmiljö, men våra framgångar och långa kundrelationer beror lika mycket på att vi lever våra motton.

Qontrol bildades i början av 2009 och idag är vi elva personer som arbetar tillsammans med utgångspunkt från vårt ljusa kontor på Brunnsgatan i Stockholm City.