Qontrol bi

Om oss

Vi hjälper dig att nå dina mål och skapa enastående kundupplevelser med hjälp av användarvänliga beslutsstödslösningar på Qlik:s plattform. Kärnan i vår expertis är en djup förståelse för Qlik lösningar och våra kunders verksamhet. Oavsett om ditt fokus är försäljning, resultatuppföljning eller kundvård, kan vi kombinera dina data, processer och teknik för att skapa ökad förståelse och underlätta för dig att driva din framgång.

För oss på Qontrol är det viktigaste att ha extremt nöjda kunder, för det ger oss nya kunder. Detta gör vi genom att hjälpa våra kunder att ligga i framkant och automatisera så mycket som möjligt för att minska personberonde och öka kontrollen. Vi har tagit fram lösningar som hjälper företagsledare att fokusera mer på själva företagandet och mindre på administration. Vårt mål har varit att ta bort komplexitet från användaren och ersätta dem med smarta tjänster (lösningar).

Värdegrund

Vår värdegrund sammanfattar vi med fyra ord. De genomsyrar hur vi bemöter både kunder och kollegor och innebär i sin enkelhet:

 

Hjälpsamma.

att vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta. Att vi hjälper andra som vi själva vill bli hjälpta. Svårare än så behöver det inte vara. Vi tar oss tid för våra kollegor och underlättar för våra kunder genom att sträcka ut en hjälpande hand och ett lyssnande öra när helst någon behöver det.

Ärliga.

att vi alltid berättar som det är. Vårt mål är att skapa relationer värt namnet och då har vi inte råd att vinna kortsiktiga fördelar genom att böja på sanningen.

Stolta.

att vi är stolta över det vi gör. Vi brinner för att omvandla Qontrols kompetens till verklig nytta för våra kunder. Vi levererar och ger svar med rak rygg, vilket är en del i att våra kunder känner trygghet med oss.

Värdeskapande.

att vi levererar mer värde än vi tar betalt för. Skälet till att vi existerar och växer är att vi förstått att vi måste ge allt, varje timme, varje dag.