Verksamhetsanalys

Ekonomifunktionens roll har utvecklats till att vara navet mellan strategi och verksamhet, men har verktygen hängt med? Vill du jobba proaktivt, få mer tid för analys och enklare kunna svara på frågan ”Varför?

Vår lösning för Verksamhetsananalys (Resultatuppföljning) är en uppskattad tjänst bland våra kunder för den är väldigt enkel att komma igång med och den adderar ett direkt värde till deras verksamhet. Detta är ett verktyg som hjälper företagsledare att fokusera mer på själva företagandet och mindre på administration. Tjänsten ger en ökad förståelse för vad som driver era kostnader och intäkter och denna förståelse skapas mot alla som har ett Resultat och kostnadsansvar. Med rapporter som uppdateras live och lyfts ut till alla som har ett intäkts och kostnadsansvar kommer företagsledningen och ekonomiavdelningen ha full kontroll på hur det går. Med vår lösning för Verksamhetsananalys (Resultatuppföljning får våra kunder en ökad förståelse för intäkterna och kostnaderna med hjälp av de drivare som finns i er verksamhet.

Det är extremt lätt att komma igång med vår tjänst för Verksamhetsanalys (Resultatuppföljning). 

Hur går det till?

Vi är så säkra på att du kommer bli nöjd med vår tjänst och jämför det lite som att köpa en bil där man bör testa den innan man köper.

Nyfiken på att testköra?

Skicka ett meddelande så pratar vi mer!